Olen nyt miltei viikon tikutellut niin ovis- kuin raskaustestejäkin. Ovistesteihin on tullut haalea viiva (aina jos on iltapäiväpissistä tehnyt) mutta raskaustesti näyttää koko ajan negatiivista. Kyseessä on olleet siis rfsu:n liuskatestit. Näitä käytän sen vuoksi, että jo esikoista odottaessani, tämä rfsu:n testi näytti positiivista viikkoa ennen kun tädin piti tulla kyläilemään.

Tädin olisi siis pitänyt tulla eilen, tai viimeistään huomenna. Vatsakivut ovat kyllä melkoisia, että luultavastikin se on ihan nurkan takana. Mutta aion kuitenkin tehdä tänään vielä apteekin testin ja sitten odottaa sunnuntaihin, jos ei mitään tapahdu.

::::::::::::::::::::::::::::::::::                  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::                       ::::::::::::::::::::::::::::::::::

Oltiin katselemassa hääpukuja (olen kaaso), jonka jälkeen piipahdin apteekissa hakemassa sen yllämainitun testin. Siitä menin serkkuni luokse kahville, ja heti tietysti vessaan pissalle. Laitoin puikon laukkuuni odottamaan tuloksen vahvistumista. N. kymmenen minuutin kuluttua menin vessaan tarkistamaan tilanteen; ja aivan niinkuin tikussa olisi ollut haalea testiviiva näkyvissä. Pyysin serkkuni tarkistamaan, ja hän näki saman! Uskomatonta!!! En vielä kuitenkaan hyppinyt ilosta, silllä viivan juuri ja juuri erotti. Pihalle mentäessä tutkin tikun vielä uudelleen ja päivän valossa viiva näytti entistä vahvemmalta. Hitsi vieköön, kyllä se totta on! Lähdin kiireen vilkkaa juoksemaan kotia kohti kertomaan miehelle! (asumme n, 300m päässä serkkuni luota)

Mieheni oli pihalla esikoisemme ja koiramme kanssa ja löin tikun hänelle kouraan. Hänelle nousi uskomaton hymy ja hän tuumasi;

"mähän sanoin että mulla on nopeaa tavaraa"

Kyseessä oli siis ensimmäinen kierto kierukan poiston jälkeen ja tarkoitus oli, että ei vielä pakosti tarvitsisi tärpätä, kun minulla on päänsäryn selvitys kesken. (magneettikuvauksia ym) Noh, eipä se paljoa iloa lieventänyt :)

Illalla olo oli jotenkin uskomaton. Vatsaa kouristeli edelleen, mutta ilmeisestikin nämä on taas niitä kasvukipuja, jotka esikoista odottaessani olivat toisinaan hirveitä! Pahaa oloakin oli ollut jo ennemminkin, mutta olin laskenut sen vain päänsäryn piikkiin. Mutta "aamupahoinvointiahan" se nyt olikin :)

Uni ei meinannut millään tulla... Nyt kun vielä malttaisin olla kertomatta tästä kaikille :)