Tänään lähdettiin viikonlopuksi mökille. Olo on, noh, aikasta lailla normaali. Pientä huonoa oloa on aina välillä, mutta ei mitään ihmeempää. Tänään on ollut aika väsy, mutta johtuu sekin luultavasti siitä, että Mikael ei ole millään halunnut mennä nukkumaan illalla, joten itsekin on käynyt vähän ylikierroksilla.

Eilen kerroin vanhemmilleni että olen raskaana, en millään malttanut olla kertomatta :) Sillä olen todennut, että jos jotain käy, niin onpahan ainakin tukijoukot ympärillä. Kerroin myös veljeni vaimolle tänään, ja hän oli myös iloinen puolestani. Isäni oli ensin vähän mutissut asiasta jotain, mutta kyllä hänkin sitten soitti ja onnitteli.

Mieheni vanhemmille en pakosti olisi halunnut vielä kertoa, mutta mieheni kertoi isälleen ja hän sitten muille. Reaktio ei ollut niin paha kuin luulin. Ensin he luulivat että pelleilemme, mutta kyllä sitten hekin onnittelivat. Anoppi kysyi myöhemmin, että "eihän teidän vielä pitänyt" mutta ei mitenkään pahalla äänensävyllä.

Illalla lämmitän taas kaurapussin mahakipuja varten, se helpottaa oloa mukavasti ja pitää höpökömpiäisenkin lämpöisenä :) Yöllä taas herätessäni, teki todella häjyä. Ilmeisesti pitäisi syödä ennen nukkumaan menoa, sillä paha olo tuntuu jylläävän illasta aamuun. Mutta sitten päivisin on ihan hyvä olo. Jos vaan muitaa syödä. Oikeastaan se on ihan hyväkin, ettei tarvitse töissä kyökkiä. Pyrin muuten olemaan töissä paljastamatta asiaa, ainakaan ennen lokakuuta, sillä silloin meillä on palkan tarkistus, enka halua että jää mitään korotuksia saamatta tulevan äitiysloman vuoksi. Parille työtoverilleni olen kertonut. Toisen kanssa on hyvä jännätä, kun hänelläkin on jo lapsi ennestään ja heilläkin on yritystä toiseen ja toisen kanssa on muuten vain hyvä puhua.

Yritin muuten tänään soittaa neuvolaan, mutta hoitaja on paikalla vasta maanantaina. Soitan silloin siis uudelleen. Jännittää nyt jo kovasti. Ihan kuin esikoista odottaessa :)