Olin melkein 19 vuotias, kun aloimme suunnitella lapsen hankintaa. (Olimme siinä vaiheessa seurustelleet 3 vuotta) Tammikuussa 2006 jätin pillerit pois ja aloimme hommiin :)

Päässä alkoi jo pyöriä kaikenlaista, kun ei vielä toukokuussa kuulunut mitään, mutta sitten aloin kokeilemaan ovulaatiotikkuja, ja johan alkoi tapahtua! Valmistuin keväällä 2006 ja ennen kuin lähdin valmistujaisia juhlistamaan tein varmuudeksi testin, joka näytti negaa. Mieheni halusta, tein testin myös seuraavana päivänä ja silloin se näytti haamua! :) Menkkojen alkamiseen oli tällöin vielä 9pv, joten olin aika yllättynyt tuloksesta. Ja vielä kaupan testillä!

Ajatus oli jotenkin ihmeellinen. Tokikin olin onnellinen, mutta silti hieman hämilläni. Heti tuli mieleeni, että jostain syystä ei edellisenä päivänä ollut alkoholi maistunut, närästi kovasti ja oli huono olo. Kuvittelin sen johtuvan shamppanjasta, mutta toukkahan se siellä ilmoitti, että äläs äiskä viittikään ottaa :)

Aloitin seuraavana päivänä työt, mutta jo puolen päivän aikoihin pomo tuumasi, että pitäisikö lähteä kotiin, kun jouduin koko ajan rampata vessassa kyökkimässä. (Olin asiakaspalvelutyössä) Jäin siis saman tien sairaslomalle. Vaikkakaan en palkkaa tältä ajalta saanut. Onneksi neuvolassa tuli myöhemmin puheeksi, että tuosta päivästä lähtien pystyin hakemaan erityisäitiyspäivärahaa, tupakansavun vuoksi.

Siitä se sitten lähti.