Tänään oli niiiiiiiin kova väsy aamulla! En olisi millään halunnut nousta ylös... Eikä se väsymys paljoisin ole vieläkään helpottanut. Tätä se nyt on :) Voi kunpa ne vitaaminit pian saapuisivat, joska niistä jotain apua olisi. Nukahdan muuten vielä sorvin ääreen :)

Huonoa oloa on  tänään +++++++++. Kaksi kertaa olen joutunut käydä "puklaamassa". En siis varsinaisesti joudu oksentaa, mutta vatsassa velloo ja täytyy kuitenkin kyökkiä.. Sama oli Mikaelia odottaessa. Silloin ei pystynyt edes ajatella mitään etovaa, kuten makkaraa, ilman että joutui juosta jonnekin pusikkoon.

Erehdyin vielä äskeisellä lounaalla syödä AIVAN LIIAN PALJON! Oli niin hyvää salaattia ja jälkkäriä että nam! Ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Vichyä pitäisi varmaan hakea että saisin röyhtäistyä :) Vatsakipuja ei ole nyt pahemmin ollut. Eilen illalla vähän nappaili, mutta selvisin ilman kaurapussia. päätä särkee vähän, mutta huomenna onneksi aika neurologille, jos vaikka saisi hieman selvyyttä asiaan. Ja sitten illalla hierojalle, niin saadaan hartiat vetreiksi!

Innolla odottaisin ja masun kasvavan, vaikka tiedän toki senkin, että lopussa siihen on niiiin kyllästynyt :) Tämä on vaan taas tätä alkuhuumaa :)

Palailen tästä töiden ääreen. Jatketaan turinointia myöhemmin!